Referenties

Edwin Knots

Edwin Knots, kinderarts in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en vice-voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Kinderartsen (NVK)

Frederique heeft vele jaren (tot en met 2013) de organisatie verzorgd van een landelijk symposium (Zorg rond de pasgeborene 500-800 deelnmers). Als lid van de landelijke begeleidingscommissie ben ik onder de indruk van de snelheid, zorgvuldigheid en het plezier waarmee Frederique de zaken organiseert. Zij komt altijd haar afspraken na en neemt ook initiatief om zaken te regelen.

Jeannette Rietberg

Jeannette Rietberg, auteur “Altijd een kind te kort”

Frédérique was de projectleider voor het SCEM symposium Altijd een kind te kort op 25 april in Ede. Samen hebben wij op een heel plezierige manier dit symposium tot een succes gemaakt waarbij dit succes zeker ook te danken was aan de professionaliteit, de rust, creativiteit, het multi-task vermogen en de inzet van Frédérique. Geen vraag te veel, geen probleem zonder oplossing. Chapeau!

Maarten Laros

Maarten Laros, oprichter team 3.0

Frédérique heeft keer op keer “Dondersteuning” waar gemaakt. Dit is niet mijn mening, maar in de feedback die de deelnemers van de evenementen hebben gegeven. De waardering voor de organisatie scoorde hoog.

Persoonlijk ervaar ik Frédérique als een ontzorgende, meedenkende Dondersteuning van idee tot en met nazorg van events. De kwaliteiten van Frédérique waren altijd maximaal aanwezig, ook op events zonder tegenprestatie. Voor mij is dat een bevestiging van de kwaliteiten en intrinsieke motivatie van Frédérique!